JLagility

Samarbete - Glädje -Fart

26-27/8 Välkomnar vi Emma Willblad till oss!

Emma Willblad är känd för sitt fotgående i lydnadskretsar, då detta ofta betalar sig med 10:or på tävling i elitklass. Enligt Emma är fotgåendet det roligaste momentet som går att träna! Dock är Fria Följet ett komplext moment med många delar som ska till. Ibland kan det också vara svårt att sätta tydliga och roliga kriterier för sin hund.

Läs mer om Emma på www.emmawillblad.se


26 Augusti kl 11-14 Clinic i Fritt följ

Under denna clinic kommer Emma ta dig med ner till grunden i inlärningen av momentet Fritt följ genom att visa med sin egen hund. Grundträning är A & O oavsett om du har en ung oerfaren hund eller en äldre hund som är tävlad mycket. Fokus under denna clinic ligger mycket på inlärning av olika delmoment i fotgåendet men Emma kommer också delge oss sitt eget program med de hjälper hon ger hunden under fria följet, det här med att sätta fötter kan ju ibland vara svårt.

Pris: 450 kr           Går du båda clinicsen betalar du endast 800kr

26 Augusti kl 15-18 Clinic i Grundträning

Under denna clinic visar Emma grundträning som är riktad mot lydnad och bruks, det kommer att pratas om att bygga en tävlingshund på sikt, inte bara få fram moment. Emma kommer prata lite om hundens känslor och förväntningar inför sitt jobb. Hon presenterar för er om hur hon tänkt sig upplägget med sin egna nya valps träning. Det kommer visas konkreta övningar som hon gör inför och innan hon tränar moment för att förbereda hunden och få in så lite slagg som möjligt i mina tävlingsmoment. Bygg en tålig hund med gott självförtroende som antar sig sina uppgifter med intensitet och vilja! 


Pris: 450 kr            Går du båda clinicsen betalar du endast 800kr

27 Augusti kl 9-16.30 Praktisk träning med hund 


Dag 2 med Emma är det praktisk träning med hund där vi själva får träna på det som vi fick lära oss på dag 1.

För att praktiskt få deltaga med hund krävs att du gick båda clinicsen dag 1.

Platserna med hund är fullt!

Pris: Clinic Fritt följ + Clinic Grundträning + Praktiskträning dag 2 =  1950kr

Åhörare Dag 2, 400:-

Anmälan här!
Anmälan är bindande. När du skickat mail får du en bekräftelse med mer info.